sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Mika Niikko

Avioliittolakiäänestyksen jälkeen olisi tietysti ollut kiva paiskata vastapuolen kanssa kättä ja kiittää hyvästä kamppailusta, mutta se olisi ollut sekä valheellista että turhaa. Tässä kamppailussa vastapuoli on typerä ja paha, ja sen kampanja on ollut alusta loppuun asiatonta pelottelua tai aivovammaista hihhulointia (anteeksipyyntöni aivovammaisille, jotka eivät ikinä ryhmänä ole yhtä tyhmä, vahingollinen ja ala-arvoinen kuin suomalaisten herätysliikkeiden kokonaisuus). Lisäksi vastapuoli ei tietenkään anna periksi, vaan käyttää kaikki konstit polkeakseen yhden kansanryhmän idioottimaisten uskomustensa ja naurettavien, keskustelua ansaitsemattomien ns. "arvojensa" alle. Kolmanneksi en ikikuuna solmisi edes aselepoa näiden läpeensä pahojen limanuljaskojen kanssa, en edes jo voitettuani.

Kansalaisten epäoikeudenmukaisen kohtelun puolesta kampanjoineiden moraalisten haaksirikkoisten edusmieheksi on noussut selvästi yksi ylitse muiden. Se ei ole Timo Soini, tuo elämään kyrpiintynyt maanpuolikas, jonka energianpuutteelle vetää enää vertoja hänen pahantuulisuutensa. Se ei ole myöskään Päivi Räsänen, jolle katastrofaalisesti päätynyt ministerinposti on hieman hillinnyt evankelointia tässä ainoassa asiassa, josta hän välittää. Eikä se ole edes Jyväskylän yliopistoon jollain kepulikonstilla soluttautunut pseudotieteilijä, jolla on pakanajumalan nimi ja jostain Cesare Borgian ja Joseph Goebbelsin välimaastosta kopioitu etiikka. 
Mika Niikko on valinnut julkaista tämän kuvan itsestään omilla nettisivuillaan.
© mikaniikko.fi
 
Kyseessä on valovoimainen ex-pikkurikollinen Mika Niikko, joka näyttää aina vähän siltä kuin hänen päänsä olisi hiukan liian täyteen pumpattu heliumpallo, johon on puolihuolimattomasti erikeeperillä sudittu pensselinkarvoja. Hän kuulostaa vielä typerämmältä, ei siksi, että hänellä olisi jotenkin hölmö ääni, vaan siksi, että hänellä on hölmöt ajatukset. On syytä muistaa, että Niikko on mitään mistään tajuamaton kreationisti, joka on kirjallisessa kysymyksessä vaatinut evoluutioteorialle "vaihtoehtoja" koulujen biologian opetukseen; lisäksi Niikko on niin pihalla, ettei edes tiedä evoluutioteorian vaikenevan täydellisesti maailman synnyn aihepiiristä. Tämä ritari mielen keskiajalta on johtanut uljasta hyökkäystä homojen yhdenvertaisuutta vastaan, vaikka oikeasti pitäisi pikemminkin perustella, miten tällainen hyypiö muka ansaitsisi samat oikeudet ja velvollisuudet kuin vaikka hom hömötiainen, joka on yleisesti ottaen paljon hyödyllisempi ja järkevämpi elämänmuoto.

Niikon epätoivoisessa viivytystaistelussa homoja vastaan on käytetty kaikki tämän kunniattoman sakin kikat, ihan suoranaisesta valehtelusta alkaen: Niikon johdolla tämä porukka sössötti umpipuppua siitä, miten YK:n lapsen oikeuksien sopimus muka estää samaa sukupuolta olevien avioliiton ja adoption, vaikka mitkään tosiasiat eivät tätä tue, ja vaikka porukka nimenomaan on estämässä perheiden ja lasten hyvinvoinnin kohentamista ääliömäisellä ristiretkellään oikeutta ja hyvyyttä vastaan. Niikko ei tietenkään ole riittävän älykäs keksimään edes tällaisia valheita itse, vaan ne kopioidaan netin sekalaisilta hihhuleilta. Jotka ovat muuten täysiä paskoja koko sakki. Tämä typeryys takuuvarmasti jatkuu ensi vuonna.

13 kommenttia:

 1. Olisiko sinulta Niikon arvostelija löytynyt lisää haukkumasanoja joilla koetat tehdä selkeän ja rohkean kansanedustajan täydeksi mitättömyydeksi? Olet varmaan omasta mielestäsi suvaitsevainen siitä huolimatta mitä päästelet täällä julkisesti luettavaksi. Nimittelet ihmisiä paskaksi jne.. turha minun on typeriä kirjoituksiasi vielä tässä toistaa.

  Huvittaa tuo nimityskokoelma joilla purat raivoa niihin jotka ovat eri mieltä kaltaisiesi ----------- kanssa. Opettelisit edes alkeellista kohteliaisuutta päättäjätason ihmisiä kohtaan vaikka turha sitä sinulta on näköjään vaatia. Keksi joku parempi ajanviete kuin kiukutteleminen täällä netissä niitä vastaan jotka voivat olla kanssasi eri mieltä mutta eivät ole vajonneet kaltaisiesi -----------------tasolle.

  VastaaPoista
 2. Kiitos arvottomasta ja typerästä kommentistanne. En ole omasta mielestäni suvaitsevainen, enkä ole moista täällä mielestäni väittänyt. Päin vastoin, olen hyvin suvaitsematon mielestäni typeriä ja typerästi toimivia ihmisiä kohtaan, koska he ovat haitaksi yhteiskunnalle ja kanssaihmisille. Niikko ja kaikki hänen äänestäjänsä ovat minulle sellaisia. En näe, että miehellä, joka vaatii evoluutioteorian opetukselle "vaihtoehtoja" ymmärtämättä teorian sisällöstä edes alkeita, on mitään annettavaa julkisessa päätöksenteossa, jos oletamme, että päättäjien olisi suotavaa olla hyvin informoituja ihmisiä, joilla on ajattelukykyä. En ole tässä kirjoituksessa nimittänyt ketään paskaksi, vaan kyse on "vuoden paskiaiset" -arvonimisarjasta. Suomen kielessä "paskiainen" viittaa nimenomaan henkilöön, "paska" taas substantiivina persoonattomaan substanssiin. "Paskaa" voidaan toki käyttää myös adjektiivina: esim. "Mika Niikon argumentit ovat paskoja" tai "Mika Niikon äänestäjät ovat paskoja ihmisiä".

  Olen iloinen, jos nimityskokoelma huvittaa. Sen on tarkoituskin edustaa tiettyä verbaalista lentoa, jonka Teidän kaltaisenne kirjoittelijat ilmeisesti korvaavat mystisellä sarjalla yhdysviivoja. Ehkä ne korvaavat keskinkertaisesta proosastanne muutoin puuttuvia välimerkkejä.

  Keksikää itse itsellenne parempi ajanviete kuin suuttuminen nollatason apukoulukansanedustajien kunniattomien typerehtimisten moittimisesta. Minulla on kyllä alkeellista kohteliaisuutta "päättäjätason ihmisiä" kohtaan. (Muistaen samalla, että päättäjätason ihmisten tulisi alun perinkin osata itse käyttäytyä ja toimia muita korkeamman ja arvokkaamman standardin mukaan.) Niikko ei ole päättäjätason ihminen. Hän on naisten yli suojatiellä ajava vihjeetön hyypiö ja opportunisti, jonka usko ja toiminta ovat legitiimejä naurun ja inhon aiheita. On hieman epäselvempi kysymys, onko hän persoonana kaiken inhon ja halveksunnan ansaitseva yksilö, mutta tässä tulemme sen kysymyksen äärelle, mikä lopulta erottaa persoonan tämän tekemisistä.

  Tunnen kissoja, jotka ovat eläneet hyödyllisemmän ja mielekkäämmän elämän kuin Mika Niikko. Olen käyttänyt sukkia, joilla on tilillään korkeampia saavutuksia kuin Mika Niikolla. Mutta toki jos kansalainen on niin matalalla sammakkoperspektiivissä, että sukkanöyhtäkin vaikuttaa saavutukselta, niin miksipä ei silloin jopa Niikkokin vaikuttaisi hyvältä kansanedustajaehdokkaalta. Olen itse ihan tyytyväinen, että tämä negaatio pääsi hulluntailaisten yms. kognitioklovniporukan äänillä jatkokaudelle, sillä en usko hänen toimintansa muuttuvan yhtään järjellisemmäksi. Saanen siis haukkua hänen typeryyksiään vastakin. Tervetuloa niistä lukemaan, vaikka ajanvietteeksi.

  VastaaPoista
 3. Mikä ja kuka olet sinä palstan pitäjä joka haukut ja solvaat ihmisiä jos he ovat kristittyjä? Tai muuten eri mieltä kanssasi asioista? Mika Niikolla on sentään tapoja eikä hän sorru samantapaisiin heittoihin kenenkään ulkonäöstä tai siitä onko joku uskovainen vai ei. Mika on kristitty eikä vain ole olevinaan. Mikalla on ainakin selkeä järki ja rohkeutta sanoa mitä moni ei uskalla. Pelkuripoliitikoilla on paskat housussa siksi kun pitää suvaita ja käyttäytyä ja varoa ettei kukaan vain leimaisi rasistiksi tai jotain muuta. Nuolla joka suuntaan hanuria ettei vain loukkaisi ketään ja olla montaa eri mieltä kohteesta riippuen! Näiden selkärankakin on valunut housuihin ja takki kääntyy tuulen mukana mihin suuntaan hyvänsä. Sinun näkemyksesi eri tavoin ajattelevista ihmisistä ja näköjään noista kristityistä on naurettava. Mikalla on järjen lisäksi sydämen sivistystä ja hyvät käytöstavat, eikä hän koskaan käyttäydy kuin kouluttamaton aivovammainen katkeroitunut apina. Samaa ei voi sanoa kaltaisestasi hyypiöstä. Sinun kannattaisi lopettaa tuo typerä ihmisten halveksiminen ja lisäksi tällaisen palstan pitäminen kun koetat olematonta egoasi pönkittää järkeviä ihmisiä halveksimalla! Lopeta edes tällainen katkeroitunut kiukuttelu ja kirjoita jotain järkevämpää jos oikein kovasti yrittämällä vaikka onnistuisit. Tai pura kiukkusi johonkin muuhun kuin asioista kanssasi eri mieltä oleviin järkeviin ihmisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa huonosti jäsenneltyä tekstiä tämä kommenttisi. Yritän edetä järjestyksessä. Lue hitaasti ja rauhallisesti.

   Kuka olen? Olen varsinaissuomalainen kansalainen ja veronmaksaja, jota vähän korpeaa se, että jotkut itäsuomalaiset debiilit ovat valtuuttaneet moniosaamattoman ja -ymmärtämättömän tietotyhjiö/pikkurikollisen säätämään minua ja paljon kunniallisempiakin ihmisiä sitovia lakeja vailla alkeellisimpiakaan kykyjä.

   Mitä käytöstapoihin tulee, ei minun ansioluetteloni häpeä arvon kansanedustajamme rinnalla. Minä käyttäydyn paljon paremmin, sillä esim. kunnioitan toisten omaisuutta, henkeä ja turvallisuutta, toisin kuin kansanedustaja, joka on viettänyt aikaa mm. käsilaukkuja ja autoja varastellen, ja onpa ajanut varastetulla autolla jalankulkijan yli. Suojatiellä. Naispuolisen jalankulkijan. Ehkä sinulla on noin turhana räkäaivona eri mittapuu, mutta minun on pidettävä edellä kuvaamaani menettelyä erittäin huonotapaisena ja epäherrasmiesmäisenä. Itse en ole koskaan tehnyt vastaavaa, ja kunniaani ei kestäisi edes ajatus jonkun moisia inhottavia toimia tehneen ihmisen äänestämisestä edes siirtolapuutarhayhdistyksen sihteeriksi, saati kansanedustajaksi. "Toisen omaa ei saa ottaa" on käytös- ja etiikkanormi, jonka kunnolliset ihmiset oppivat hiekkalaatikkoiässä. Vastuullinen liikennekäytös taas on alakoulukamaa. Kuvaamillani edesottamuksilla jälkensä maailmaan jättävä aikuinen kuuluu minusta pikemmin aikuiskasvatuslaitoksen tarkkailuluokalle kuin lainsäädäntöelimeen, ja herrasmieheksi häntä on törkeätä edes väittää.

   Huonotapaisuus on jatkunut kansanedustajana. Niikko esim. tuhlasi eduskunnan aikaa tuossa ylempänä mainitsemallani kirjallisella kysymyksellä asiasta, josta ei mitä ilmeisimmin ole viitsinyt omaksua alkeellisimpiakaan perustietoja. Tällainen kertoo välinpitämättömyydestä, laiskuudesta ja eduskunnan halveksinnasta. (Lisäksi kreationismi kertoo joko tyhmyydestä tai hulluudesta, mutta se ei sinänsä ole käytöskysymys.)

   Hyvin huonotapaista on myös kyseenalaistaa eduskunnassa muiden uskonnollinen vakaumus. Sitäkin Niikko näet on tehnyt, vaikka kommentissasi väität, ettei hän muka "sorru samantapaisiin heittoihin (...) siitä onko joku uskovainen vai ei". Juuri sitä hän kuitenkin on tehnyt, viimeksi lokakuussa. Hän nimitteli mm. Suomen arkkipiispaa "palkkapaimeneksi" ja tivasi ministereiltä "jumalanpelkoa" ihan nimeltä kärttäen. (http://yle.fi/uutiset/avioliittolaista_hurja_vaittely_eduskunnassa_ministerit_ja_kansanedustajat_ovat_saaneet_tehtavansa_jumalalta/8401551) Miksi valehtelet Niikon käytöksestä, kun asiasta on reilusti näyttöä juuri päinvastaiseen suuntaan? Sydämen sivistys on tällaisesta toiminnasta kaukana. Pikemminkin kansanedustajien pelottelu jumalilla on lähempänä ISIS-terroristien retoriikkaa. Oletko epärehellinen vai vain tietämätön ääliö, joka ei yhtään seuraa kommentoimiaan asioita? Itse kallistuisin harkinnan jälkeen jälkimmäiseen olettamaan.

   Et ole edes johdonmukainen kehuessasi Niikon käytöstapoja. "Pelkuripoliitikoilla on paskat housussa kun pitää suvaita ja käyttäytyä". Jos Niikko ei ole mielestäsi pelkuripoliitikko, ei hänen siis mitä ilmeisimmin tarvitse piitata käytöstavoista. Näyttää siltä, että mielestäsi käytöstavat tekevät ihmisestä pelkurin. Voisitko ajatella koherentimmin tai lopettaa kokonaan? Miten muuten ko. tekstikappaleesi suhtautuu vaatimukseesi siitä, että "eri mieltä olevia" ihmisiä pitäisi kunnioittaa? (Erimielisyyden oikeutusta on syytä kunnioittaa. Tyhmyyttä ja laiskaa tietämättömyyttä ei ole mitään syytä kunnioittaa, ja niihin perustuvat mielipiteet ovat paskoja ja haitallisia.)

   Miksi lopettaisin ihmisten halveksimisen, kun sinä koko ajan annat siihen lisää aihetta? Päin vastoin, jatkan tuplasti innokkaammin, koska te pilaatte Suomen ja maailman ja ansaitsette siitä kaiken vihan, halveksunnan, onnettomuuden ja paskan joka päällenne voidaan mitenkään kammeta.

   Poista
  2. P.S. Käytän kirjoitustasi tästä lähtien esimerkkinä kristittyjen asenteesta, älystä ja armeliaisuudesta. Paskaa joulua ja onnetonta uutta vuotta; huku avantoon, sinä ihmishahmoinen peräpukama.

   Poista
  3. Kiitos, Napoleon. Kirpaisevan hauskaa tekstiä!��

   Poista
 4. Kunnianarvoisa nimimerkki Napoleon! Olet epäonnistuja, joka purkaa omaa tuskaansa ja ahdistustaan täällä. Mielestäni olet ammattiauttajan tarpeessa. Käytä hetkesi oikein ja tartu tähän viimeiseen mahdolliseen oljenkorteesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän Armonne Anonyymi kommentoija! Ette ole kärjistyksessänne aivan täydellisesti hakoteillä. Kirjoittaminen on näet minulle syvästi terapeuttista, tämä on ihan havaittukin. En tosin aivan tajua, miten tämä liittyy Niikon parlamentaariseen tolkuttomuuteen tai hänen rikosrekisteriinsä. Mielestäni on parempi purkaa näitä asioita jossain lakiasäätävien elinten ulkopuolella, mutta kiitos kuitenkin neuvosta. Tiedustelen vielä, että millaista ammattiapua noin asiantuntevana tahona suosittelisitte henkilölle, joka uhkailee parlamentaarikkoja Jumalalla.

   Poista
 5. Hyvä herra blogisti! Tekstinne oli väkevä ja ansaitsee täydet 5/7 pistettä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Teidän Ylhäisyytenne Anonyymi kommentoija! Itse olin arvottanut sen käyttämälläni viiden tähden asteikolla vain violetiksi, mutta mukava kuulla, että joku on siihen vielä tyytyväisempi. (Nimenomaan kuulla. Seuraan kommentteja text to speech -ohjelman kautta.)

   Poista
 6. Blogisti todennäköisesti tuntee Mika Niikon. Tuskin tuollaista omaa sisäistä tuskaansa kohdistetaan tuiki tuntemattomaan ihmiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka perjantai Mikan kanssa saunotaan ja parannetaan maailmaa kuistilla kaljatölkki kourassa. Mikassahan ei ole mitään muuta vikaa (niiden rikosten ja tällaisten lisäksi) kuin se, että hän on ihan väärässä paikassa tätä nykyä. Ja väärässä melkein kaikesta. Mutta ihan kiva mies, voin vakuuttaa. Lisäksi aika haka Unossa.

   Poista
 7. Onko olemassa vielä tyhmempiä karvattomia apinoita, kuin joku ruskeasilmäinen, alamittainen, slaavigeeninen, natsahteleva persu, joka ei usko ilmastonmuutokseen, mutta uskoo Nooan arkki-tarinaan?

  VastaaPoista