sunnuntai 28. joulukuuta 2014

François Hollande


François Hollande on todellinen mannertenvälinen nahjus, runneltu pölypussi, joka aina norkoilee lähistöllä, kun kansainvälisillä areenoilla tapahtuu jotain. Ranskan sosialistipuolueen toivo valittiin palauttamaan uskottavuus ja arvokkuus Ranskan politiikkaan erään hyperaktiivisen oravan jäljiltä, eikä siitä tietenkään ole mitään tullut. Hollande on karisman musta aukko, jonne poliittiset ohjelmat ja talousministerit liukuvat kuolemaan. Tämä nössö lyö joka kuukausi entiset epäsuosioennätykset; hän on toistaiseksi vielä hieman suositumpi kuin ebola tai perseeseen survottu halko, mutta kuinka kauan? Jopa ne, joiden hyväksi Hollande on eniten tehnyt, kuten Malin hallitus ja Ranskan homoseksuaalit, ovat kiusaantuneita hänestä kiitos, mutta jos se olisi voinut olla kuka tahansa muu... -mentaliteetilla.

Vuonna 2014 Hollande nöyryytti itseään ja maataan surkealla salasuhteellaan Julie Gayet -nimiseen näyttelijään, jolla on joko erittäin yksilöllinen miesmaku tai sitten todella alhaiset standardit. Herra presidentti oli suhannut Gayet'n luo typerällä skootterilla siihen läävään, missä les fuckbuddies sitten kuhertelivat (oksenna tässä kohdassa). 

Hollande on kiskonut mukaansa pohjamutien vastenmieliseen ekosysteemiin koko Ranskan poliittisen elämän ilmeisimpänä tarkoituksenaan tehdä mahdollisimman todennäköiseksi erään uusnatsidrag-artistin valinta Élysée-palatsiin seuraavissa vaaleissa. Tämä mies on todella vaarallinen Ranskalle ja koko maailmalle. Kaikki, mihin hän höhlän nenänsä sohaisee, muuttuu nopeasti arvottomaksi farssiksi, joita muuten saataneen seurata kyllästymiseen asti myös jatkossa, sillä tällä itseään mättävällä poliittisella nyrkkeilysäkillä on virkakautta jäljellä vielä ihan liian monta pitkää vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti