maanantai 29. joulukuuta 2014

Benjamin Netanjahu


Vuosi 2014 oli jälleen kerran sellainen, jonka luku on jaollinen sekä 1:llä että itsellään, ja vanhan kansan mukaanhan se tarkoittaa, että joidenkin pyhäksikin kutsumalla maalla soditaan. Ja niinpä vain tänä kesänäkin lahdattiin ansiokkaasti siviilejä sellaisen roistovaltion toimesta, jota jotkut vihaavat ja toiset rakastavat yli kaiken. Itse olen lähinnä kyllästynyt näihin moraalittomiin mulkeroihin, jotka vuosikymmenestä toiseen vesittävät puolin ja toisin rauhan mahdollisuudet. Lisäksi paskiaisten ei ole pakko edes rikkoa ja siivota omilla rahoillaan: Yhdysvallat lahjoittaa sotilasapua vauraalle alueelliselle suurvallalle, ja EU korjaa vahingot. Eri kätsää.

Benjamin Netanjahu, Israelin lahja maailmanrauhalle, on totisesti vuoden paskiaisen tittelinsä ansainnut. Maailmalla patologisena valehtelijana tunnettu ammattiketku pitää korruptioskandaalista toiseen nilkuttavan hallituksensa pystyssä aivan sekopäisten ja toistaiseksi vielä pienten uskontopuolueiden tuella, joka saadaan, kunhan muistetaan ahkerasti koko ajan varastaa muilta maata kosher-jänisten tapaan lisääntyvien ekspansionististen fundamentalisti-idioottien uudisraivaajaperheille. Jos oikein tiukille menee kannatuksen kanssa, voi aina järjestää uuden sodan: Hamasin runkkarit kyllä aina avuliaasti antavat sellaiselle tekosyyn typerine provokaatioineen ja terrorihyökkäyksineen.

Tämä äijä kehtaa vielä jatkuvasti vaatia muilta sitoutumista kahden valtion rauhanratkaisuun, jota on korkeimman omakätisesti vesittämässä suurimman osan joka vuorokaudesta. Kyseessä on kyyninen, vallanhimoinen ja lyhytnäköinen pelin poliitikko, joka on uhka paitsi rauhalle, niin myös Israelin valtion asemalle sekulaarina demokratiana. Lisäksi häntä kritisoidessaan kannattaa olla tarkkana: jos häntä kritisoi ja on juutalainen, saa itseinhossa rypevän juutalaisen diagnoosin; jos häntä kritisoi olematta juutalainen, on antisemiitti. Aivan kuin tämän ammattiperseilijän petkutukset muka olisivat määritelmällisesti ja lähtökohtaisesti juutalaisia tekoja. Ettäs kehtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti