tiistai 12. marraskuuta 2013

Ihmiset, jotka kirjoittavat viestejä lapuille täysin lukukelvottomalla käsialalla

Miksi jätätte muille informaatiota ja silti kiellätte sen heiltä? Mikä on tavoitteenne? Jos haluaa välittää viestin, kannattaa edes yrittää tehdä siitä jotenkin ymmärrettävä eikä raapia jotain ripulisen päästäisen jarrujäljiltä näyttävää tuhrua. Kaikilla ei ole farmaseutin salakirjoituksenmurtokapasiteettia.

2 kommenttia:

  1. Tämä kyllä osuu ja uppoaa. Minulla on nimittäin aivan merkittävän kamala käsiala. En saa itsekään selvää omista tuherruksistani. Yläasteella minut pakotettiin käsialakouluun jotta pääsisin koulusta. Käsialakurssin aikana käsialani huonontui. Syynä lienee syvällinen, mitä ilmeisemmin neurologinen, silmä-koordinaatiohäiriö jonka vuoksi miekkailen "vasen silmä sammutettuna". (Matala latentti inhibitio=aivot ei automaattisesti suodata relevanttia dataa esille joten kaikesta tulee aivan vitun paljon vaikeampaa.)

    Itse kieltäydyn kirjoittamasta oikein mitään käsin. Teksti ilman funktiota on sekoilua. Saman tien voisi aloittaa uskonnon! Mutta sitten tulee joskus tarve viestittää asioita ilman teknologiaa. Joskus töissä vaativat että kirjoittaa lappuja. Miksi vaativat, kun tietävät? Pakotatteko seuraavaksi jalattomat juoksukilpailuihin? ANSAITSETTE ne laput!

    VastaaPoista
  2. No, hädän tullen piktogrammeillakin pärjää. Tikku-ukot, nuolet ja kellotaulut ovat yllättävän ilmaisuvoimaisia.

    VastaaPoista