tiistai 2. helmikuuta 2016

Islamilainen valtio

Äääääähhh. Onko pakko? Onko minulla näistä vihoviimeisistä persepurilaisista enää mitään sanottavaa? Porukka on avoimessa sodassa koko sivistynyttä ja kvasisivistynyttäkin maailmaa sekä sivistyksen ja inhimillisen yhdessäolon platonisia ideoita vastaan, enkä usko edes vaillinaisesti järjissään oleville ihmisille jääneen epäselväksi, millaisesta arvottomasta paskasakista on kyse kalifi Ibrahimin johtamassa Islamilaisessa valtiossa (ISIS, ISIL, DAESH, aivanvitunsama). Voitaisiinko tämän jälkeen edes sopia, että haudataan kaikki ajatukset jonkin erillisen islamilaisen valtion perustamisesta? Näin monen yrityksen jälkeen dataa on ihan riittävästi, eivätkä johtopäätökset voi olla kovin myönteisiä.

Jos nyt sitten vielä olet ikään kuin ns. aidanharjalla suhtautumisessasi Islamilaiseen valtioon, niin muistutettakoon, että tämä porukka ei vain syyllisty sotarikoksiin ja rikoksiin ihmisyyttä vastaan, vaan tekee näistä ideologiansa ja toimintansa keskeisiä piirteitä ja kerskailee niillä. Natsit yrittivät pitää tihutyönsä salassa, heilläkin oli sen edes sen verran häpyä, ja he sentään olivat natseja, saatana. Tähän mennessä kaverit ovat mm. polttaneet sotavankeja elävältä, katkoneet käsiä pikkurikollisilta, siepanneet lapsia ja naisia orjiksi, surmanneet kasoittain siviilejä Irakissa, Syyriassa, Libyassa, Tunisiassa, Kuwaitissa, Turkissa, Eygptissä ja Ranskassa, teloittaneet huimasti porukkaa äärimmäisen barbaarisilla tavoilla, kieltäneet musiikin ja suurimman osan muustakin kulttuurista ja kaiken huipuksi hävittäneet itseään korkeampien kulttuurien ja sivistyneempien aikakausien temppeleitä, kirkkoja, moskeijoita, luostareita, pyhäkköjä, maamerkkejä ja monumentteja, joista jotkut ovat uhmanneet aikaa lähemmäs 4000 vuotta tullakseen jonkun muoviräjähdettä varastaneen wahhabistisen tulimuurahaisen hävittämäksi. Sakki on myös kaikesta tästä aivan helvetin ylpeä.

Lisäksi tietynlaista suhteellisuudentajun puutetta osoittaa tällaisten 7. vuosisadalle jämähtäneiden ryysypaakkujen hinku lähteä totaaliseen kulttuuriseen sotaan erityisesti kaikista maista juuri Ranskan kanssa. Lykkyä pyttyyn ja turbaaniin vain – olen syönyt Pariisissa etanoita, jotka ovat olleet korkeammalla kulttuurisella kehitysasteella kuin Islamilaisen valtion koko henkisesti autio sotajoukko, ja Offenbachin operettien välisoitot ovat arvokkaampia ihmiskunnalle kuin koko salafistinen uskonto- ja kulttuuritraditio kaikkine harjoittajineen. 

Tiivistyksenä: planeetan paskimmat ihmiset. Onneksi olkoon, voitte lopettaa. Kaikki vihaavat teitä jo. Enempää ei ole saavutettavissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti