tiistai 12. toukokuuta 2015

Katolinen kirkko & Paraguay

Katolinen kirkko ja Paraguayn tasavalta tunnetaan mm. siitä, että molemmat suhtautuivat hyvin ymmärtäväisesti natseihin vuoden 1945 jälkeen. Molemmat ovat jälleen suurin piirtein yhtä myönteisen julkisuuden keskiössä. Paraguayssa on näet kymmenvuotias (10 vuotta, siltä varalta ettei ensi kerralla uponnut), 34-kiloinen tyttö saatettu väkisin raskaaksi, eikä hänelle mitään aborttia tipu. Maan piispat ja papit ovat johtaneet kampanjaa abortin eväämiseksi tältä tytöltä, eivätkä maan varsinaiset viranomaiset hallituksesta alkaen ole raskaudenkeskeytykseen suostuneet. Sikiön todennäköisen siittiölähteen (tytön isäpuoli, jota odottaa raiskaussyyte) ruumiillisesta koskemattomuudesta ja terveydestä huolehditaan syvän katolisessa Paraguayssa paljon paremmin, sillä hänhän on aikuinen mies eikä raiskattu lapsi.

Tulkaa nyt siis ylistämään tätä tapahtumain tilaa, te kaikki abortin absoluuttiset vastustajat ja roomalaiskatoliset dogmaatikot. Kehukaa tässä tehtyjä päätöksiä. Antaa tulla vain. Rohkeasti nyt. Sillä tätä te haluatte. Te haluatte raiskattujen leikki-ikäisten pusertavan vauvoja alapäistään. Tätä roomalaiskatolinen kirkko haluaa. Tätä te haluatte, jos olette vapaaehtoisesti roomalaiskatolisia ja ko. kirkkoa puolustatte. Tätä Timo Soini haluaa, tätä Antti Nylén haluaa, tätä paavi Franciscus haluaa, tätä miljoonat hartaat katoliset ja abortin kategoriset vastustajat haluavat. Ottakaa nyt siis kunnia tästä kymmenvuotiaasta pikkutytöstä – tai itse asiassa älkää, sillä eihän hän ole teille muuta kuin biologinen viljelyamme. Ottakaa kunnia siitä solumassasta tämän kymmenvuotiaan sisällä, sillä sitä möykkyähän te pidätte määrättömästi arvokkaampana kuin raiskatun lapsen henkeä, elämää, terveyttä, järkeä ja tulevaisuutta. Kaikki nuo kvaliteetit ovat kevyesti uhrattavissa, kunhan vain väkisinmakaajan perimäaines saa hedelmöittyä ja kasvaa kymmenvuotiaan lapsen vartalon täydellä kustannuksella.

Te olette kammottavia hirviöitä. Te olette viheliäisiä barbaareja. Teidän äitinne olisivat tarvinneet aborttia vielä ankarammin kuin tämä kymmenvuotias paraguaylaistyttö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti