perjantai 2. tammikuuta 2015

Nigel Farage & Marine Le Pen

Toisin kuin luvattiin, ei vuoden 2014 retrospektiota päästy saattamaan loppuun uudenvuodenpäivänä aivan oman artikkelinsa ansaitsevien Internet-yhteysongelmien vuoksi. Paljon ei kuitenkaan olla myöhässä vielä tammikuun toisenakaan. On aika julistaa Paskiaisakatemian perintöperskärpäsen ja -perskärpäsettären tittelit vm. 2014. Kunnian saavat kuluneen vuoden Euroopan parlamentin vaaleissa ansiokkaasti pörränneet UKIPin johtaja Nigel Farage ja Front Nationalin Führerin Marine Le Pen.


Nigel Farage, joka kuvittelee voivansa arvostella muiden ulkomuotoa, vaikka muistuttaa itse vuoden 1982 The Thing -elokuvan hylättyä erikoisefektiä, on vedonnut Britannian umpimielisimpiin urpoihin (joita ei aivan vähän olekaan) ja keplotellut nollaedustajiaan enenevässä määrin nostamaan palkkioita mannermaalle, vaikka Britannian EU-eroa ajavien kannattaisi pikemminkin yrittää päästä Westminsteriin päätöksiä tekemään – mutta eihän näillä sekopäillä siihen juuri rahkeita riitä. Faragella onkin nyt sellainen ongelma, että puolueen jäsenet pilaavat puolueen jäsenten maineen laukomalla järjestään idioottimaisia näkemyksiään kaikkialla, missä pääsevät ääneen tai näppäimistölle räpeltämään. Siinä määrin on ihmiskasvoisen petolinnun perseen pitänyt puoluepomona puuttua asiaan, että hän on joutunut suorastaan kieltämään puolueen toimijoita kertomasta mielipiteistään julkisuudessa, koska muutoin arviolta 60 % jäsenistöstä jouduttaisiin ennen pitkää erottamaan osaana maineenhallintaa. Jatkuvasti muiden puolueen (jostain syytä muuten aina susirumien) jäsenten törttöilyjen selittelyyn tuli vuonna 2014 mukavaa vaihtelua, kun veroparatiisien ja ahneiden poliitikkojen möykkäävänä ryöpyttäjänä tunnettu Farage sai vaihteeksi selitellä omia veroparatiisijärjestelyjään.

Punnan symbolin puolueensa tunnukseen anastanut, nisäkkääksi väkisin muutettu kaulustrappi on erityisellä ristiretkellä Britanniassa asuvia ja tilastojen mukaan valtiota kokonaisuutena voimakkaasti vaurastuttavaa ulkomaalaistaustaista väestöä vastaan, koska asiattomalla pelkoörvellyksellä nyt kuitenkin irtoaa ääniä. 
Farage muuten tunnettiin vuoden 2014 eurovaaleihin saakka oman planetaarisen oppositiokappaleemme Timo Soinin parhaana kamuna, mutta persut tekivät Nigelille (joka on muuten ehkä iljettävin anglosaksinen miehen nimi ylipäänsä, sinänsä mitä soveltuvin niljakkaille vaihtolämpöisille) oharit kasvatettuaan äänimääräänsä, ja siirtyivät tämän päävastustajan, Britannian konservatiivipuolueen, petikumppaniksi Euroopan parlamentissa.

Kun EU-kansalaisten tilittämä mehevä puoluetuki oli persujen opportunismin vuoksi katkolla, teki Farage periaatteen miehen ratkaisun, ja otti parlamenttiryhmäänsä puolalaisen holokaustirevisionistin jonkun naisten äänioikeutta ja demokratiaa sekä paralympialaisten televisiointia vastustavan totaaliurpon puolueesta siitä huolimatta, että sanoi pitävänsä sakin näkemyksiä inhottavina vitseinä, ja tunnetusti pelkää erityisesti puolalaisten valloittavan Britannian vihreät vuoret ja saatanalliset miilut. Farage suorittaisi vaikka fellaation piikkisialle, jos sillä saisi vain kupattua euroja edustuskuluihin. Tämä pohjamutien selkärangaton lusmu on perintöprinssin paskakruunun ansainnut.


Perintöprinsessan dildovaltikkaa taas pääsee heristämään Marine Le Pen, joka on melko hämmästyttävästi pahin ja ikävin Jean-Marie Le Pen -natsikääkän luomuksista. Marine Le Penin täydellisestä, moraalittomasta mädännäisyydestä kertoo, että hän jatkaa työtä isänsä, tuon täydellisen, ihmisyydestä riisutun raivopäisen hirviön puolueessa. Kuka tahansa tippaakaan kunniallinen ihmisolento perustaisi uuden, jos halua vaikuttaa on, eikä paskan kiillottaminen innosta. Marine Le Pen on pyrkinyt "puhdistamaan" fasistipuolueensa yhteiskunnalliseen päätöksentekoon soveltumattomasta aineksesta, mutta siihen hommaan ei löydy riittävän pitkiä puukkoja, ja muutenkin touhu on vähän kuin yrittäisi valikoida, mitkä torakat haluaa säilyttää ruokakomerossaan. Tehokkain ase tämän jakkupukuisen drag-Pétainin uudistusvalikoimassa onkin haastaa oikeuteen kaikki, joka sanovat ikäviä asioita hänen natsi-ihrakasaisäukkonsa peräpukamapuolueesta.

Jos ei tavallisen kansan puolustajana esiintyvä, Jeanne d'Arciksi pukeutuva hanhi pärjää monimiljonääri-isänsä (Jean-Marie Le Pen jumalauta omistaa Mme de Pompadourille aikanaan kuuluneen châteaun) taloudellisilla eväillä, niin Venäjältähän saa aina lisää lainaa edullisin ehdoin. Ilmankos Le Pen nuorempi ei oikein ehdi henkeä vetää Vladimir Putinin ylistykseltään. Tämä sakki on niin paskaa, että vaikka paska paskoisi, ei siitä tulisi yhtä paskaa kuin tämä ja kaikki niiden äänestäjät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti