keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Arvaa mitä

No mitä? Olet saanut perinnöksi kolmijalkaisen dromedaarin Djiboutista? Korsikan kokoinen asteroidi on törmäämässä maahan? Kuolio on viimein edennyt hippokampukseen saakka? Rasvaimussa on riskinsä? Saamelainen povari ennusti, että Korkeimman oikeuden (KKO) presidentti ajaa ensi tiistaina serkkusi yli hiekoitustraktorilla Huittisten monitoimihallin parkkipaikalla huudattaen samalla kovaäänisistä Boney M:n Rasputinia

Niin mitä? Kerro suoraan äläkä arvuuttele asioita kuin joku helvetin nelivuotias hiostavalla kauppareissulla. Tai no miksipä sanoa asiansa suoraan, kun voi hukata ihan hiton kaikkien aikaa tyhjänpäiväisellä ja raivostuttavalla epäkysymysformulalla saadakseen toisesta vain jonkin äänellisen reaktion, yleensä "no" tai "no mitä". Ja arvatkaapa muuten mitä: olen valinnut toimintatavakseni vastata kaikkiin aikuisten ihmisten arvaa mitä -pseudokeskustelunavauksiin jollain edellämainitun kuvatulla typerällä ja mahdollisimman pitkällä arvauksella. Kun kerran välttämättä käskettiin arvaamaan. Toisaalta näillä arvuuttelijoilla ei koskaan ole vielä ainakaan minun kohdallani ollut kerrottavanaan mitään arvaamisen arvoista, johtuen ehkä siitä, että he ovat tyypillisesti syvän, raskassoutuisen tylsiä ja mielikuvituksettomia yksilöitä.

Saatana, opetelkaa keskustelemaan niin kuin aikuiset ihmiset ja lopettakaa tällainen arvuuttelu, jota harrastaisi vain joku mielisairas tekoäly.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti