maanantai 7. lokakuuta 2013

Poliittinen filosofia typerän tosi-TV-viihderoskan tappioanalyysissa

MTV3 pyörittää näköjään taas jotain Tanssii tähtien ja vähemmänkin valovoimaisten julkkisten kanssa -kautta, ja tietysti kanavan nettisivuille syydetään toinen toistaan vähä-älyisemmin otsikoituja "artikkeleita" siitä, mitä ohjelmassa tapahtui, niin kuin sitä eivät olisi kaikki asiasta paskaakaan välittävät jo nähneet. Olkoon, pakkohan niidenkin on Internet jollain täyttää. Menin kuitenkin lukemaan yhden näistä artikkeleista.

Viimeisimmällä kierroksella kisasta putosi joku Mariska, josta en ole tähän mennessä kuullut ikinä, mutta kai se joku artisti on. Näin tämä joku tyyppi siis analysoi putoamisensa syitä tässä katsojaäänestyskisassa:
"– Olen aina sanonut, että demokratia on p***eestä, Mariska täräytti suoraan." 
Jep, ja tässä tuo vanha viisaus tuli todistettua. Joten nukkukaahan yönne vain rauhassa, teidän majesteettinne Omanin sulttaani Qaboos ja muut. Demokratia on näet perseestä, koska joku suomalainen artisti ei saanut riittävästi kannatusta rytmikekkuloinnin yleisöäänestyksessä. Jep, me suomalaiset tarvitsemme jonkun latinotanssidiktaattorin, jotta pääsemme eroon demokratian mahdollistamista tanssioikeusmurhista.

Tai kuten itse muotoilisin argumentin: demokratia on perseestä, koska myös Tanssii tähtien kanssa -kuraan osallistujilla ja heitä äänestävillä on äänioikeus valtiollisissa vaaleissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti