perjantai 4. heinäkuuta 2014

Loputtomat robotinräjäytyselokuvat

Käynnissä on vuosi, joka voidaan ilmoittaa numeroin, ja tiedätte toki, mitä se tarkoittaa: paisuteltua kesäelokuvaa tai paria, joissa jättiläisrobotit mätkivät toisiaan jotain neljä tuntia. Perkele, Hollywoodissa pitää parin kolmen studion mennä kokonaan nurin, jotta tästä päättymättömästä paskajoesta päästäisiin vähitellen kuiville. Miksi helvetissä tämä kalifornialainen räkälaakso on elokuvateollisuuden keskus, kun ne ovat näin pohjattoman surkeita keksimään mitään kerronnan arvoista elokuvaa?

Eikä sillä, että menisin katsomaan tätä viimeisintä ulostusta, mutta otan loukkauksena, että tällaista rupuista ruttopuuroa syydetään vuodesta toiseen valkokankaalle. Jumalauta sama tarina aina uudestaan, ja kaikki ne jättiläisrobotit näyttävät joltain kaatopaikalla tapahtuneen onnettomuuden tuloksilta, ja räjähdyksiä on niin maan perkeleesti, ja sitä pitäisi jaksaa katsoa pidempään kuin niitä saatanan trailereita. Yksi tällainen voisi olla viihdyttävä olemassa esimerkkinä uskomattomasta huonoudesta ja käsikirjoituksellisesta kuolemanvietistä, mutta niitä tungetaan joka helvetin vuosi, ja lisäksi ne tekevät rahaa, kun imbesillit oikeasti menevät katsomaan tätä moskaa. Olette huonoja ihmisiä. Lopettakaa. Kaikki. Ja jättäkää ne perkeleen tyhmät lelunne sinne 1980-luvulle, minne ne kuuluvat Juri Andropovin ja muun sonnan sekaan.

Kenenkään ei pitäisi saada tehdä enää yhtään elokuvaa, jossa esiintyy jättiläisrobotteja tai edes robotteja arviolta 70 vuoteen tai jotain sellaista. Tässä vaiheessa estäisin vaikka Langin Metropoliksen vain siksi, että siinäkin sattuu olemaan robotti. Huonointa roskaa ikinä, julistakaa itsenne älyllis-taiteelliseen vararikkoon, Hollywoodin kaatisrunkkarit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti