maanantai 6. tammikuuta 2014

Vanhoillislestadiolaisen liikkeen johtajat

On todella sääli, ettei ole olemassa helvettiä, johon nämä... nämä olennot päätyisivät pahan, huonon ja turhan elämän irvikuvansa päätteeksi.

Oikeasti, mokomat selittävät, etteivät tienneet lasten seksuaalisen hyväksikäytön olevan rikos. Pari asiaa. Yksi: ignorantia legis neminem excusat. Kaksi: miten sairas, tyhmä tai molempia pitää aikuisen ihmisen olla, jos hän ei tiedä moisen olevan lainvastaista? Kolme: miten sikamaisen, pohjamutasiiramaisen sairas, tyhmä ja alhainen pitää olla, jos ei tule ajatelleeksi sitä, olisiko lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö väärin riippumatta siitä, mitä laki sanoo? (Terveisiä sisäministeri Räsäselle omaan lahkoonsa tämän pohdinnan tiimoilta.)

Jos näin toteutetaan Jumalan lakia, on sekulaarin, jumalattoman maallisen yhteiskunnan laki siihen nähden kaikin tavoin ylempi ja korkeampi samalla tavalla kuin Versailles on ylempi ja korkeampi ja parempi kuin kasa kastemadon loiseliön ulostetta. 

Tämä liike on murskattava, sen yhteisöt on raastettava hajalle vaikka valtiomahdin voimin. Ai niin, Suomen evankelis-luterilaisen kirkon piirissä hääräilee tämä lahko. Kirjoittakaahan asiasta vuoropuheluarkkipiispalle joutessanne. Voitte ehkä ehdottaa hänelle uudelleenjärjestelyä, jossa nämä lahkot potkittaisiin kuvaannollisesti helvettiin ns. kansankirkosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti