lauantai 27. joulukuuta 2014

Kim Jong-un

Sarjamme Ihmisiä ankarassa turpaanvedon tarpeessa jatkuu, ja loppuvuosi on omistettu niille konnille, kusiaisille, sähläreille, ihmisperseille, mulkeroille, hapenhukkaajille, toivosyöpöille, munaajille ja rähisijöille, joiden ansiosta 2014 on ollut niin paska vuosi.

Mayday, mayday! Sukellusvene uppoaa! Painoa on liikaa!
Korean demokraattiseksi kansantasavallaksi kutsutussa yöastiassa sijaitsevaa gulagia johtaa tätä nykyä Kim Jong-un, alati degeneroituvan Kimin dynastian kolmannen polven edustaja. Hän on ollut uutisissa useampaan otteeseen vuoden 2014 aikana, ja ainoa hyvä uutinen näistä oli se, ettei tätä groteskia ihmiskinkkua nähty kuukauteen paikkoja rumentamassa. Vuoden lopulla Pohjois-Korean laardiführer kunnostautui pelottelemalla Sonyn ja muutamat muut tahot hyllyttämään jonkun hölmön komedian. Tai no ei tämä univormuun puettu pulu henkilökohtaisesti sitä tehnyt, vaan hakkeriarmeija, joka uhkaili terrorihyökkäyksillä (joita Pohjois-Korean uutistoimisto ylisti "oikeutetuiksi"). Itse suosittelisin tilanteeseen sellaista ratkaisumallia, että Kimin murhayrityksestä elokuvan tehneet tahot käyvät henkilökohtaisesti pyytämässä anteeksi Kimiltä – ja sitten murhaavat tämän ylipainoisen puutarhatontun oikeasti.

Mutta totta puhuen tällainen kävelevä hyytelö, joka tarvitsee keskikokoisen valtion tauotta toitottamaan omaa erinomaisuuttaan, ansaitsisi tulla jyrätyksi saman tien. Herkkänahkainen tyranni (eräs vuoden uutisista tiesi kertoa, että mokoma läskiperse suuttui siitäkin, että lontoolainen parturi-kampaamo teki ansaitusti pilaa hänen idioottikampauksestaan) on ainakin ollut ruoka-aikaan jossain muualla kuin surkeassa keskitysleirivaltiossaan, ja muistuttaa lähinnä henkisesti alikehittynyttä sian ja särkikalan risteytystä. Tynnyrimäistä humanoidia mainostetaan jonkinlaiseksi yli-ihmiseksi, vaikkei se osaa ihraltaan edes kävellä kunnolla. Jumankauta mikä paskiainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti