torstai 16. tammikuuta 2014

"Uutiset" seksivälineiden ostajien etunimistä

Ilta-Sanomat tunnetaan yleisesti pyrkimyksistään hävittää kaikki tiedollinen toiminta Suomesta. Lehteä ilmeisesti toimitetaan kuolaaville ääliöille, joilla on kotona joku, joka lukee sitä heille ääneen. Jälleen yksi esimerkki tämän "uutis""lähteen" "journalismista": "Tämännimiset suomalaiset ostavat eniten seksileluja - osuiko omaan?"

Että näin. Kyseessä on jonkun nettikaupan laatima luettelo asiakkaiden etunimistä yleisyyden mukaan. Ne etunimet, jotka ovat muutenkin yleisiä, sijoittuvat korkealle. Esim. Jaakkima ja Virve eivät sijoitu top kymppiin. On siis täysin ilmeistä, että koko jutulla ei ole minkäänlaista informaatio- tai edes viihdearvoa. Ja silti sitä linkkihuorataan kaikilla Sanoma-konsernin sivuilla. Miksi? Miksi helvetin perkeleen mitään yhtään edes hei? Mitä otsikon "osuiko omaan" muka tarkoittaa? Onko jotenkin noloa tai hassua, jos lukijalla sattuu olemaan jokin näistä hiton yleisistä etunimistä? Jumalauta, onko tämä kuin jotain ekaluokan juttuja, jolloin on aina olevinaan saakelin järisyttävää, jos opettajan lukemassa tekstissä sattuu esiintymään henkilö, jonka kaima istuu pulpetissa? Miten syvälle on pitänyt taantua tai jättää henkisesti kehittymättä pitääkseen tätä millään tavalla mielenkiintoisena tai tietämisen arvoisena? Olen viettänyt antoisampia hetkiä tulehtuneita nenäkarvoja nyppien.

Ja mahtavatko näitä kirjoittavat "journalistit" kokea jotain kuoleman kaltaista naputellessaan mokomaa idioottipuuroa debiilikonsumenttien ajanhukaksi? Toivottavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti