tiistai 1. lokakuuta 2013

Deodorantit, joilla on "24 tunnin kesto"

Valehtelijat. Aikuinen mies ei pääse yli kahdeksan tunnin. Itse pääsen äärimmäisen harvoin yli kuuden tunnin, ellen vietä päivääni jäähallissa hihattomassa paidassa loikoen. Miksi valehdella näin helposti selvitettävällä, näin varmasti paljastuvalla ja näin ilmeisesti todennettavalla tavalla? En käsitä. Missä luuraa kuluttaja-asiamies? Missä mainonnan eettinen lautakunta? Konkurssiin tällaiset valepukit, perhana.

4 kommenttia:

 1. Sehän on vain mainosteksti, ei kai siltä voi odottaa yhtäpitävyyttä todellisuuden kanssa. Jos kokee tarvitsevansa deodoranttia, kokekoon sitten myös 24/7 suojan.

  VastaaPoista
 2. Ehkä mainosmiehet testaavat tuotetta itse omiin kainaloihinsa. Siellä varmaan pitää pidempäänkin. Heillä kun tunnetusti on suomut niiden huokosten paikalla.

  VastaaPoista
 3. Osa ei hikoa juurikaan. Esimerkiksi minä. Hikoan vain liikunnassa käytännössä. Ja saunassa, jos kävisin. En tosin tarvitse dödöäkään syystä. 24/7 suoja käytännössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, ratkesihan tämäkin. Mitä ilmeisimmin tuotetta siis testataan joillain hikoamattomilla luonnonoikuilla, kun elukoiden kiusaamista tällaisilla pidetään paheksuttavana. Toisaalta oma metabolinen systeemini lie toisensuuntainen luonnonoikku sekin. Ja harmittaa se myös niin vietävästi.

   Poista